Home » Levering/Algemene voorwaarden

Levering 

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. 't Kurkhuys zal er  alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. 

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van 't Kurkhuys  de bevestiging van de verzending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid.
Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling.

Onjuiste bezorging

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. 't Kurkhuys  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 

 

Retourneren

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via

info@kurkhuys.nl

en stuur het artikel binnen veertien dagen na ontvangst terug, .

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en retour ontvangst  terugstorten,
Wij  storten het voor het artikel betaalde bedrag dan terug naar de rekening waar de betaling vandaan is gekomen. 

 

De voorwaarden vind je hieronder.

Retourneren

U heeft het recht om de door 't Kurkhuys geleverde artikelen  binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden: 

Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking inclusief een kopie van de factuur met daarop uw volledige adresgegevens. 

De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. 
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal 't Kurkhuys  het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. 

't Kurkhuys  behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

 Een defect ontvangen product dient direct na ontvangst per e-mail te worden aangemeld. 

 

 

Algemene voorwaarden

 

Artikel 1.  Wie zijn wij ?

Wij zijn 't Kurkhuys

U kans ons telefonisch bereiken op het nummer :

+32.476.17.59.14
Mailen kan via:  info@kurkhuys.nl
BTW nummer: BE 0728.533.940

 

2. Definities
Product:

Dit zijn de artikelen die in de webshop van 't Kurkhuys  worden aangeboden. 

 

Koper:

de persoon die deze webshop bezoekt en hier een of meerdere producten aanschaft. Deze persoon dient een minimum leeftijd van 18 jaar te hebben, of moet een akkoord met de ouders of voogd hebben.

 

3. Algemeen
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen' t Kurkhuys  en de klant.
Tenzij anders overeengekomen zijn enkel deze algemene voorwaarden van toepassing en worden andere algemene voorwaarden uitgesloten.

't Kurkhuys heeft het recht om steeds aanpassingen te doen aan de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

 

4. Prijzen
Alle in de webshop vermeldde prijzen zijn vermeld in euro, inclusief  21% BTW, verzendkosten bedragen 2.95 €.,  indien anders wordt dit vermeld.

Deze prijzen kunnen ten allen tijde aangepast worden, 't Kurkhuys  kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele typefouten.

 Elke Actie en/of korting is niet te combineren  met andere acties en/of kortingen.

 

5. Betaling
't Kurkhuys  biedt verschillende mogelijkheden aan om de bestelling te betalen.

 

6. Levering
Leveringen gebeuren vanuit België - Levertijd voor België 24u - Levertijd voor Nederland 48u

Na het definitief maken van de bestelling zal 't Kurkhuys  de bestelling zo spoedig mogelijk opsturen.

 

't Kurkhuys   behoudt zich het recht een bestelling te weigeren, of een bestelling incompleet uit te leveren.
De klant zal hierover een e-mail ontvangen van 't Kurkhuys.  Uiteraard worden eventueel te veel betaalde artikelen terugbetaald.

't Kurkhuys  is niet aansprakelijk indien een aan huis geleverd pakket retour komt door een adresfout.
Let er dus altijd op dat u het juiste adres en telefoonnummer opgeeft. De naam van de bestemmeling op het pakket moet ook steeds overeenkomen met de naam op de postbus en deurbel.

 

7. Retour – 14 dagen bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag  gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kurkhuys.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten

 

8. Aansprakelijkheid
De koper is zelf verantwoordelijk voor de keuze van de door hem bestelde producten.
't Kurkhuys   kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer het niet mogelijk is om de bestelde producten te leveren.
't Kurkhuys  is nooit aansprakelijk voor indirecte schade van de klant of derden verband houdend of voortvloeiend uit de overeenkomst of het gebruik van de producten.
't Kurkhuys  is niet aansprakelijk voor het niet of onvoldoende functioneren van de website.

 Bij klachten kunt u 't Kurkhuys   steeds telefonisch of per email bereiken.

Niets van deze site mag zonder toestemming van 't Kurkhuys  vermenigvuldigd of gekopieerd worden.